Hazai pályán Szajol ellen!

Felnőtt csapatunk következő ellenfelét itthon fogadja majd, melyből előnyt kíván kovácsolni Újfalvi Erik legénysége.

Szajol csapata a 6. helyen várja a meccset, míg a mieink jelenleg a 11. helyen állnak, az előző mérkőzésen elért tószegi döntetlen után. A bajnokság ilyen korai szakaszában messzemenő következtetéseket nem lehet levonni a tabella alapján, azonban egy biztos: szoros, parázs összecsapásra számíthatnak a mérkőzésre kilátogatók.

Újfalvi Erik, a csapat vezetőedzője a következő gondolatokat fogalmazta meg a meccs előtt:
“Ebben a bajnokságban harmadszor lépünk pályára itthon. A Szajol egy régóta együtt játszó, rutinos csapat, amely a bajnok Tiszaföldvár mellett két vállra tudott minket fektetni a tavaszi menetelésünk alkalmával. Van miért visszavágni tehát! Sőt!
A bajnokságban sem úgy teljesítünk egyelőre, ahogy magunktól elvárjuk, főleg a szezon eleje nem volt megfelelő. Kötelességünk tehát hazai pályán pontokat szereznünk saját közönségünk előtt! Sérültjeink listáján van Lukovszky Attila, akinek a legutóbbi hazai meccsen sérült meg a műtött térde, míg Danajka Ákos a hátát fájlalja, Németh Gáspárnak pedig lágyék problémái vannak. Maródi még Kelemen Lajos és Kondrács Péter, akik sérülésükből épülnek fel. Sajnos piros lapja miatt nem számíthatunk Csukodi Zolira, de Kisari Tibinek lejárt az eltiltása, míg Monoki Máté is rendelkezésre áll. Itthon mindenképp a 3 pont a célunk, a rossz kezdés és a tavaszi visszavágás is fűt bennünket!”

A szombati mérkőzésre nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, legyünk minél többen, szurkoljuk ki közösen a hazai győzelmet!

Primoil Kisújszállás – Szajol KLK
2024.10.19. 14:00, Porcsalmi Lajos Sporttelep, Kisújszállás

Hajrá, Kisúj!💪⚽️😉