Fontos győzelem Tiszaszentimrén

Megye I. osztályú labdarúgócsapatunk megszerezte második győzelmét a bajnokságban.

A zord időjárási körülmények miatt a pályaválasztási jog felcserélése mellett döntöttek a csapatok, így nem a Porcsalmi Lajos Sportelepen, hanem idegenben került sor a mieink Tiszaszentimre elleni szombati bajnokijára, amiért külön köszönet az ellenfélnek.

Újfalvi Erik fiait nem zavarta meg a “pályacsere”, már a meccs elejétől kezdve domináltak, és 2-0-s félidőt követően végül Oros kettő, valamint Balázs és Csukodi Dominik egy-egy találatával 4-1-re megnyerték a találkozót.

“Tisztelettel köszönjük, hogy a Tiszaszentimre csapata elfogadta kérelmünket, és fel tudtuk cserélni a pályaválasztói jogot. Külön köszönjük Kása Tibor szakosztályvezetőnek, hogy ilyen gyorsan intézkedett és pozitívan jöttünk ki ebből a hétvégéből. Az eredményt tekintve nem, de a második félidei játékunkat látva van hiányérzetem. Egy nagyon szimpatikus és egyénileg ügyes csapat ellen sikerült nyernünk, egy nagyszerűen előkészített pályán. A meccs képe alapján győzelmünk megérdemelt, és végre eredményben is megmutatkozott fölényünk. Azt gondolom, nagyon sok csapat pontot, pontokat fog itt hagyni, a mi győzelmünk is a végére realizálódott nagyobb arányban. További sok sikert kívánunk a hazaiaknak! A következő találkozón Jászberényben már egy olyan csapat ellen lépünk pályára, amely a bajnokság egyik esélyese…Készülünk és meglepetést szeretnénk szerezni!!! Hajrá, Kisúj!” – értékelte a mérkőzést Újfalvi Erik vezetőedzőnk.

Az egyre jobb formát mutató Primoil-Kisújszállás ezzel 4 fordulót követően 6 ponttal, 12-4-es gólaránnyal a 8. helyen áll a bajnokságban.

HAJRÁ, KISÚJ!💪⚽️💙