Igazi szomszédvárak közti kupaderbi!

Ezt nem szabad kihagyni! Érkezik a Kenderes! Szerdán a Magyar Kupában is megkezdjük szereplésünket.

Megye I. osztályú labdarúgócsapatunk szerdán hazai pályán rajtol a Magyar Kupa 2024-2025-ös kiírásában. Az ellenfél a Kenderes lesz.

“Ahogy szoktuk mondani: a kupasorozat mindig a hab a tortán. A bajnokságban hétről-hétre küzdenek egymással a csapatok, azonban a kupában egy jó sorsolással és némi szerencsével akár az országos főtáblán is megmutathatják magukat a játékosok. Ez korábban már többször is sikerült a Kisújnak, hátha most is összejön. Bár ebben a szezonban minden tekintetben az építkezést tűztük ki elsődleges célként, nagyon örülnénk ha minél tovább tudnánk menetelni ebben a sorozatban. Ami pedig a rajtot illeti: alig várjuk a Kenderes elleni szerdai meccset, és nem kérdés, tovább szeretnénk jutni.” – mondta Szűcs Tamás, az egyesület társadalmi elnöke.

A mieink a bajnokságban 3 forduló után a 10. helyen állnak, de egyre inkább érezhető: kezd magára találni a csapat.

“A szombati 7-0-s kunszenti siker erőt kell adjon a csapatnak. Szerdán is számítunk szurkolóinkra, bízom benne, hogy a meccs után együtt tudjuk majd ünnepelni a továbbjutást.” – nyilatkozta Újfalvi Erik vezetőedző.

A találkozó szeptember 11-én szerdán 16:30-kor kezdődik. Minden kedves szurkolót várunk szeretettel a Porcsalmi Lajos Sporttelepre!

HAJRÁ, KISÚJ! 💪⚽️💙