A körítés már alakul, a játék még nem az igazi

Új névadó szponzora van megye I. osztályú labdarúgócsapatunknak.

Új mez, új szponzor, új körítés. Lejátszotta első hazai bajnokiját együttesünk. A találkozó előtt egyesületünk vezetősége bejelentette, hogy a 2024-2025-ös szezonban a Primoil lesz csapatunk névadó szponzora.

“Farkas Tamást senkinek sem kell bemutatni Kisújszálláson. Túlzás nélkül állíthatjuk: évtizedek óta elkötelezett támogatója a város sportéletének. Nagy örömünkre szolgál, hogy ebben a szezonban családi cége lesz a névadó szponzorunk. Az is örömteli, hogy rajta kívül több helyi vállalkozás jelezte: 2025-től támogatni szeretné a helyi sportéletet és nem csak a labdarúgást. Az alapokat most kell lerakni, és mi le is rakjuk. Azonban akár a csapatépítéshez, ehhez idő, türelem és munka kell, ezt pontosan tudjuk.” – mondta a szombati találkozó előtt Szűcs Tamás társadalmi elnök.

A meccs előtt több újdonsággal is kedveskedtünk szurkolóinknak: új mezben szereplő labdaúgóinkat U9-es játékosaink kísérték ki a pályára, a találkozó előtt, után és a szünetben is DJ Kurucz Dániel zenéi szóltak a hangszórókból Máté Róbert közreműködésével.

A mérkőzés sajnos nem sikerült jól. Bajnoksaspiráns ellenfelünk ellen kapusunk és csapatkapitányunk vezérletével sokáig jól védekezve tartottuk magunkat, sőt, a második félidő derekán két hatalmas ziccert is elhibáztunk, ám a hajrában egy remekül eltalált lövéssel Rákócifalva megszerezte a győzelmet.

“Első hazai bajnoki meccsünkön csalódást keltően játszottunk. Nem találtuk önmagunkat és el kell fogadnunk a kritikákat, mert nem ennyit tudunk. Még akkor is, ha az ellenfél fizikai kvalitásai a mieink fölé nőttek, és ebben láthatóan nagyon jók. De nekünk az a célunk, hogy a saját képességeinket kitegyük a pályára. Ez ma egyáltalán nem sikerült! Elnézést kérünk a kilátogató szurkolóinktól, mert teljesítményünk nem az elvárható szinten volt.” Nyilatkozott Újfalvi Erik, vezetőedző.

Folytatás jövő hétvégén Kunszentmártonban.

Megye I. bajnokság, 2. forduló: Primoil Kisújszállás-Rákócifalva 0-1 (0-0) Gólszerző: Nádházi Zoltán – 83′.

Fotók: Szepesi Jenő

Hajrá, Kisúj!