Először játszottunk döntetlent

Megye I-es labdarúgócsapatunk a bajnokság 8. fordulójában 3-3-ra végzett Tószegen.

Újfalvi Erik fiai ötödször léptek pályára idegenben az ősz folyamán, és egy végletekig kiélezett, fordulatos találkozón 3-3-as döntetlent játszottak a – tabellán a forduló előtt 3 ponttal a mieink előtt álló – Tószeg vendégeként. Ez volt az első kisúji döntetlen a szezon során, eddig vagy győzött vagy kikapott együttesünk.

“Sajnálom a Tószegen hagyott két pontot, véleményem szerint elhullajtottuk ezeket!
A jászberényi fiaskó után eltelt három hétben más arcát mutatta a csapat. Ma megérdemeltük volna a győzelmet, de gyermeteg hibákat vétettünk. Mindhárom gólt rögzített helyzetből kaptuk, amire előre fel lehet készülni! Ráadásul a játékot is mi játszottuk.
Ám nem adják ingyen, hibáinkat megbüntették, így 1 ponttal tértünk haza.
Hozzá kell tenni, hogy sérülések és a múlt heti jogtalan kiállítás miatt igen foghíjas volt a gárdánk.
Ha pozitívan akarom értékelni a történteket, akkor azt kell mondjam, hogy az utolsó percben való egyenlítésünk 10 emberrel bravúr, viszont egyáltalán nem érdemtelen!
A mentalitásunk jó, igy kell hazai pályán is játszanunk!” – nyilatkozta Újfalvi Erik, edző.
Az 1 ponttal nem lehetünk maradéktalanul elégedettek, de elégedetlenek sem, ugyanis egyrészt Csukodi Zoltán kiállítása miatt az utolsó félórát emberhátrányban játszva a hajrában lőttük a 3. találatot, másrészt pedig korábbi pozíciójához képest egy helyet így is javított csapatunk, amely jelenleg a tizenegyedik.”

Megyei I., 8. forduló:
Tószeg-Primoil-Kisújszállás 3-3 (2-2)
G.: Oros P., Balázs G., Felföldi G. (ÖG)

A mieink a 9. fordulóban szombaton a Szajol csapatát fogadják 14:00-kor a Porcsalmi Lajos Sporttelepen.

Hajrá, Kisúj!