Bosszantó vereség Mezőtúron

Megye I-es labdarúgócsapatunk 3-1-es vereséget szenvedett Mezőtúron.

Újfalvi Erik csapata a bajnokság 7. fordulójában a szezont remekül kezdő Mezőtúr otthonában vendégszerepelt. A mieink hátrányba kerültek ugyan, de házi gólkirályunk, Oros révén hamar kiegyenlítettünk. Egy bosszantó védelmi hibát követően ismét a hazaiaknál volt az előny, de együttesünk nem játszott alárendelt szerepet, sőt, partiban volt ellenfelével. Egészen addig, amíg egy elképesztő játékvezetői hibát követően hátrányba nem kerültünk: miután egy teljesen egyértelmű 11-es nem adott meg nekünk a sporttárs, majd a reklamáló Kisarit 2. sárga lappal kiállította. Ezután a hazaiak még egy gólt szereztek, és ezzel lezárták a találkozót.

“A mezőtúri mérkőzésre jó felkészüléssel és biztató múlt heti eredménnyel érkeztünk. Joggal hittük, hogy eredményesek lehetünk itt is!
Azt, hogy nem lettünk, és 3:1-es vereséggel távoztunk, leginkább egy ordítóan hibás játékvezetői tévedésnek köszönhetjük, amely esetben a nekünk járó büntető helyett, két sárga lappal kiállította csatárunkat.
Ezután a mérkőzés teljesen más képet vett.
Addig a pillanatig a két csapat sportszerűen küzdött egymással, amig a hibás döntés el nem torzította a játékot!
A Mezötúr egy nagyon komplett és jó csapat, sikerült egy jó meccset játszanunk velük 65 percig.
Láttuk a hibáinkat és igyekszünk kijavítani!
A vereség sosem jó és most sem szeretnénk elfogadni. De mást nem tehetünk.
Folytatjuk!” – nyilatkozta a meccs után Újfalvi Erik vezetőedző.

A Primoil-Kisújszállás következő bajnokiját is vendég környezetben játssza. A bajnokság 12. helyén álló mieink 10.12-én (szombaton) 14:30-kor a Tószeg csapata ellen játszik.

Megye I. osztály, 7. forduló:
Mezőtúr-Primoil-Kisújszállás 3-1 (2-1)

G.: Oros.

HAJRÁ, KISÚJ!💙⚽️💪