Fontos győzelem! Monoki visszatért!

Megye I. osztályú labdarúgócsapatunk 4-2-re verte Jászfényszarut, és ezzel fellépett a tabella 10. helyére.

Újfalvi Erik csapata a bajnokság 6. fordulójában hazai pályán fogadta a jászfényszarui együttest. A mieink első hazai győzelmükre törtek, amit – helyenként remek játékkal – sikerült is megszerezni.

1-0-s félidő után a második játékrészben hatékonyabban játszottak a csapatok, de a kisúji győzelem nem forgott igazán veszélyben. Kisariék végül 4-2-re nyertek, ezzel feljöttek a 10. helyre a tabellán.

Külön örömteli, hogy a meccsen visszatért a pályára a súlyos sérüléséből felépült Monoki Máté, sajnálatos viszont, hogy két játékosunkat, Lukovszkyt és Kondrácsot is le kellett cserélni. Reméljük, egyik labdarúgó sérülése sem komoly..
,,Ami a múlt heti mérkőzés után történt nálunk a héten, az ma kicsúcsosodott! A játékosok átérezték a találkozó fontosságát, a saját becsületükért játszottak. Ma öröm és boldogság volt nézni őket! Ez ezzel az eredménnyel párosult! Amit ma láttam a pályán tőlük, az büszkeséggel tölt el!!! Ezt így lehet és így kell csinálni!
Ezt futballnak hívják!
Külön öröm, hogy Monoki Máté visszatért súlyos sérüléséből!
Ahogy felépítette a visszatérését, az példaértékű! Sérültjeinknek mihamarabbi felépülést kívánunk!!! Lukovszky Attila és Kondrács Peti!!!” – Nyilatkozta a mérkőzést követően Újfalvi Erik vezetőedző.

Megye I., 6. forduló:
Primoil-Kisújszállás-Jászfényszaru 4-2 (1-0)
G.: Balajti J. (17′), Kisari T. (66′, 70′), Oros P. (76′)

Hajrá, Kisúj!