Vigyázz, kész, rajt!

A Kisújszállási Sportegyesület labdarúgó szakosztálya örömmel mutatja be az utánpótlás edzői gárdáját a 2024-2025-ös szezonra.

Bányai Éva, egykori U7-es és U9-es edzőnk munkáját ezúttal is szeretnénk még egyszer megköszönni. Amit tett az egyesületért, a kisújszállási labdarúgásért az elmúlt években, az nem csak edzői, hanem emberi viszonylatban is példaértékű! Köszönjük!

Az U7-es korosztály edzője mostantól Király Zoltán, testnevelő tanár lesz, aki széles körben kedvelt a helyi fiatalok körében, és izgatottan várja az új kihívásokat.
“Egyik legfőbb célom az, hogy megszerettessem a legifjabbakkal ezt a csodálatos sportágat.” – mondta Király Zoltán, aki sportegyesületünk ügyvezető elnöke is.

Az U9-es korosztályt Finta Imre fogja gardírozni a következő szezonban.
“Imre egy elismert, ,,B” licensszel rendelkező szakember, aki nagyon jól érti a generáció nyelvét és azt, hogyan kell a maximumot kihozni a gyerekekből.” – indokolt a szakosztály vezetője, Kása Tibor.

U11-es “fronton” nem történt változás. Pádár László, szintén kiemelkedő szakmai tudással rendelkező, ,,B” licenszes edző viszi tovább a korosztályt.

Az U13-as és az U14-es korosztály edzője a hamarosan rajtoló szezonban Monoki Máté lesz.
“Máté a felnőtt csapat oszlopos tagja, a kisújszállási futball egyik nagy értéke, ezért biztosak vagyunk benne, hogy a rengeteg tapasztalat átadása mellett egy jó példát is tud mutatni majd a feltörekvő generációnak!” – nyilatkozta szakosztályvezetőnk.

Az U16-os korosztály háza táján sem történtek változások az idén. Kelemen Lajos, a felnőtt együttes csapatkapitánya és belső védője irányítja idén is a fiataljainkat.
“Lali remek szakember, illetve igazi példakép. Ezt jól mutatja az is, hogy a tavalyi szezonban egészen a bajnoki címig meneteltek a fiúkkal. Élmény volt nézni ezeknek a fiataloknak a játékát, nem volt kérdés, hogy játékosként és trénerként is számítunk rá.” – mondta Szűcs Tamás, az egyesület társadalmi elnöke.

U19-es fiainkat Varga Zoltán fogja irányítani a következő szezonban.
“Zoltán utánpótlás edzői tevékenysége mellett felnőtt csapatunk vezetőedzője, Újfalvi Erik segédje is. Ezért is vagyunk biztosak benne, hogy a jövőben remekül fog működni a fiatalok beépítése a felnőtt csapatba, ahogy erre mindig is törekedett a szakosztály!” – tette hozzá Szűcs Tamás.

Minden szakembernek jó és eredményes munkát kíván a Kisújszállási Sportegyesület!

Edzőinket nyugodtan keressék az alábbi elérhetőségeken, nagy szeretettel várjuk a focizni vágyó gyerekeket közösségeinkbe!

Elérhetőségek:

Király Zoltán
tel.: +36 30 489 4088

Finta Imre
tel.: +36 20 979 1977

Pádár László
tel.: +36 20 294 5420

Monoki Máté
tel.: +36 20 229 7219

Kelemen Lajos
tel.: +36 30 515 7992

Varga Zoltán
tel.: +36 20 935 9756

Hajrá, Kisúj!