A bajnokság kezdésének elhalasztása helyett edzőmérkőzést játszottunk

A most megyei II. osztályba feljutott Túrkeve csapatát fogadtuk szombaton 17.00 órakor.

Kisújszállás – Túrkeve 6:1 (2:1)

Gólszerzők: Oros P. 3, Balla D., Kormos B., Penti A.

Az alábbi kezdőcsapat futott ki a pályára a hazai utolsó edzőmeccsen: Jakab Kristóf – Farkas Krisztián, Kelemen Lajos, Farkas Zoltán, Mile Szabolcs – Balla Dávid, Dobos Róbert – Kálai Béla – Penti Roland, Kiss Attila – Oros Péter.

Csereként pályára lépett: Vékony András, Penti Alex, Kormos Barnabás, Nánási Sándor, Váradi István.

A mérkőzés elején a hazai csapat rossz felfogásban futballozva próbált eredményes lenni. A vendégek ezt jól megérezvén 2-3 kontratámadással veszélyeztettek, amelyből egy gólt szerezve vezettek is. 0:1.

Ezt követően sem változott a hazai csapat hozzáállása, bár egy kimaradt 11-es utáni második büntetőből egyenlítettek 1:1, majd Balla D. egy beadás után volt eredményes 2:1.

Fejmosás a szünetben, 5 csere, és más mentalitás a 2. félidőben. Oros P. szerzett labdát, majd begyalogolt vele a kapuba 3:1. Újabb büntetőt váltott gólra csatárunk 4:1. Ezt követően Kormos B. szabadrúgásból (5:1), Penti A. akcióból (6:1) iratkozott fel a góllövőlistára.

A mérkőzés vége fele kicsit keménnyé vált a találkozó, oda-vissza történtek valós, vagy vélt sérelmek, amelyek nem jó irányba terelték a meccset, de szerencsére a végén mindenki megfelelő módon jött le a pályáról és köszöntük meg egymásnak az edzőmeccs lehetőségét.

Lényegesebb jobb mentalitással kell 1 hét múlva kifutnunk a pályára, mert akkor már nem „babra” megy a játék. Megfelelő és jó hozzáállású felkészülés után meg kell mutatnunk, hogy többre vagyunk képesek, és ez eredménnyel is párosul!!! Ez csak rajtunk múlik!

Mindenkit várunk szeretettel a 2018/2019-es bajnokság 2. fordulójában  első fordulót elhalasztották). Itthon fogadjuk a Mezőtúr csapatát, szombaton 17.00 órakor.

HAJRÁ KISÚJ!