Szombaton Fegyvernek csapatát fogadtuk, nem várt sokgólos edzőmérkőzés lett belőle

2018.07.21-én, szombaton, 11:00-kor Fegyverneket fogadtuk hazai pályán.

Kiváló időjárás fogadta a kilátogatókat illetve a játékosokat.

Az alábbi kezdő csapatot küldte pályára Újfalvi Erik:

Jakab Kristóf – Farkas Krisztián – Farkas Zoltán – Kelemen Lajos – Mile Szabolcs – Kiss Attila – Kállai Béla – Vékony András – Penti Roland – Ernyes Róbert – Oros Péter.

Cserék: Balla Dávid, Csorja Dávid, Penti Alex, Kormos Barnabás, Baktai Balázs, Papp Krisztián.

Remek pályán fogadtuk edzőpartnerünket akikkel szemben a tavalyi szezonban hazai pályán 3-0 ra nyertünk, idegenben viszont kikaptunk 1-0-ra. A kilátogatók igen gólgazdag mérkőzést láthattak.

Már a mérkőzés kezdete elején látszódott, hogy mindkét csapat igen komolyan veszi a mérkőzést, ennek megfelelően helyzetek adódtak mindkét oldalon. A szélen Oros Péter elment és buktatták, amivel büntetőhöz jutottunk, amit értékesített is a sértett (11 perc). Nem sok idő kellett a következő gólunkhoz, amelyet Kállai Béla szerzett, 2-0 (19 perc). A vendégek több helyzetet is kialakítottak, amely először kapufa formájában mutatkozott meg a 36. percben. A félidő vége előtt sajnos a vendégek támadóját buktattuk a 16-oson belül. Mondanom sem kell ők sem hibázták el, igaz kapusunk jó felé ugrott. 2-1–el mehettek szünetre a csapatok.

A gólparádé, amit már említettem, ezután kezdődött. Az 55. percben és a 67. percben is betaláló Oros Péter vezérletével már 4-1-re is elhúztunk, ám ekkor még nem volt megállás. Kis Attila először a 74. percben, majd a 78. percben is betalált. 6-1, amivel mehettünk az utolsó 12 percre. Először a 80. percben szabadrúgásból szereztek gólt a vendégek, majd a 82. ,85., 89. percben is lőttek, amellyel beállították a végeredményt: 6-5 lett Kisújszállás javára.

A mérkőzés kemény csatákat és gólgazdag játékot hozott. Kiváló edzésmunkát végeztek a csapatunk játékosai a héten, amely hétfőn már folytatódik is.

Következő mérkőzésünk Mezőtúr csapata ellen lesz kedden 17:30-tól.

Várunk minden futballszerető szurkolót, addig is HAJRÁ KISÚJ!!