Nagy sikert aratott a VIII. Cégek Közötti Labdarúgó Torna

Rekordszámú, 10 csapat nevezésével került megrendezésre a VIII. Cégek Közötti Műfüves Labdarúgó Torna. A Kisújszállási Sportegyesületet támogató munkáltatók, szinte valamennyi képviseltette magát a rendezvényen, melyet a Labdarúgó Szakosztály gesztusként, a kapott támogatások viszonzásaként szervezett meg.

Miközben a bográcsokból ínycsiklandozó illatok áradtak, ádáz küzdelem folyt a két csoportba sorsolt csapatok között az elődöntős helyezésekért. Végül érvényesült a papírforma, az esélyesek jutottak tovább. Meglepetés a Präzi kiesése, bár mentségükre szóljon, hogy két csapattal is indultak, így megosztották az erőiket.

A délutáni első elődöntőben szinte végig a kapujához szögezte ellenfelét a többszörös címvédő Primoil Növényolajüzem-Dohányboltosok a Kunfa Kft.-Flexhome Kft. csapatát, de mivel Kota Róbert eszén egyszer sem sikerült túljárniuk, az utolsó pillanatban Furka Dániel kihasználta egyetlen lehetőségét és a döntőbe lőtte a gárdát.

A második elődöntőt magabiztosan nyerte a bombaerős Claas Hungária Kft. a Közút-Posta csapata ellen.

A harmadik helyért vívott ütközetben, a tavalyi győztest még mindig nem tudta ráncba szedni az elődöntőbeli kudarc után a veterán kapus, Farkas István, így itt is alulmaradt az oroszlánként küzdő, Közút-Posta ellen.

A döntő aztán újabb meglepetést hozott. A Claas Kft. nem bírt a foggal-körömmel védekező Kunfa Kft.-Flexhome Kft. ellen, így büntetők következtek. Mindkét társaság első három tagja betalált a kapuba, majd hibázott a Claas, bajnok lett a Kunfa Kft.-Flexhome Kft!

Helyezések:

  1. KUNFA KFT.-FLEXHOME KFT.
  2. CLAAS HUNGÁRIA KFT.
  3. MAGYAR KÖZÚT NONPROFIT KFT.-POSTA
  4. PRIMOIL NÖVÉNYOLAJÜZEM – DOHÁNYÁNYBOLTOSOK
  5. KUNFERR KFT.-RUFORM HUNGARY BETONACÉL KFT.
  6. BORSODI MŰHELY KFT.
  7. PRÄZI-HUNGARIA KFT. II.
  8. ELT HUNGARY KFT.-KUN METALOKÁLA KFT.
  9. PRÄZI-HUNGARIA KFT. I.
  10.  EPOSZ KFT.

Különdíjak:

  • legjobb játékos: Furka Dániel (Kunfa Kft.-Flexhome Kft.)
  • legjobb kapus: Pócs Krisztián (Claas Hungária Kft.)
  • gólkirály: Farkas Tamás (Primoil Növényolajüzem-Dohányboltosok)

Fakas Tamás
Kisújszállási se.