Köszönet a Kisújszállási SE Labdarúgó Szakosztályának támogatásáért

A kisújszállási Contarex Agrotechnika Kft. a tulajdonos Präzi csoport döntése értelmében 2017. július 1-jétől PRÄZI HUNGARIA Kft. néven működik tovább.

A vállalatcsoport tavaly megvásárolta és a PRÄZI HUNGARIA Kft. használatába adta a Vogel & Noot  törökszentmiklósi üzemét, aminek eredményeként a jövőben két telephelyen folyik majd a termelés. A tulajdonosi kör jelentősen emelni kívánja árbevételét, ehhez kellett a gyártási terület növelése.

A kisújszállási telephelyet is szeretnék fejleszteni, ennek érdekében 100 millió Ft értékben gépek, berendezések beszerzése van folyamatban, és további épületfejlesztéseket is terveznek. A cég mindkét telephelyére folyamatosan keres munkavállalókat annak érdekében, hogy a növekvő termelési igényeknek és megrendeléseknek továbbra is a határidőt betartva tudjanak eleget tenni.

A PRÄZI HUNGARIA Kft. továbbra is elkötelezetten és lehetőségeihez mérten támogatja Kisújszállás kulturális és sportéletét.  A cég új nevének minél szélesebb körben történő megismertetése érdekében a vállalat ügyvezető igazgatója, Matthias Hinsch logóval ellátott mezgarnitúrát és labdákat ajándékozott a kisújszállási labdarúgóknak. A felszerelést a Kisújszállási Sport Egyesület részéről Szénási László ügyvezető elnök vette át.

A Kisújszállási Sport Egyesület ezúton is megköszöni a támogatást. Itt mondjuk el, hogy a Contarex Agrotechnika Kft. nemcsak most, hanem már évek óta szponzorálja, valamint társasági adójának felajánlásával biztosítja a Labdarúgó Szakosztály működését. Ezentúl a Porcsalmi Lajos Sporttelepen lévő molinókon és zászlókon az új, PRÄZI HUNGARIA felirat jelenik meg.

Farkas Tamás