Nyílt levél a “Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű” Kunhegyes ESE cikkre

Tisztelt Szabó György!

Kénytelen vagyok reagálni a megjelent írásodra, mivel az említett Csontos Ádám átigazolási dokumentációját én intéztem. Már más személy intézi az ügyeket, de Ádám nem tudott a váltásról, ezért engem keresett meg.

Meg is lepett, hiszen egy évvel ezelőtt már elígérkezett hozzánk, utána szó nélkül eltűnt és tudta, emiatt neheztelek rá. Tehát a megkeresés Ádám részéről történt, mely szerint elege lett Kunhegyesből és szeretne Kisújszállásra igazolni. Már egy hete edzett nálunk, mikor a dokumentumokat postáztuk az MLSZ részére. Aztán Ádám újra eltűnt, én pedig egy telefont kaptam az Igazgatóságtól, hogy az átigazolás érvénytelen. Kérdeztem edzőtől, vezetőtől mi történt, de nem tudtak semmiről. Egyszóval nem említette, hogy mit szeretne, nem kérte vissza az aláírt átigazoló lapot. Mivel részedről sem történt ilyen, az általad említett megtagadás már inkább a rágalmazás kategóriájába tartozik!

Az etikusságról annyit, hogy immár az újfent kunhegyesi játékosod egész mást mond, milyen eszközökkel sikerült rávenned döntésének visszavonására! Majd újra meg is bánta ezt, de ez már a Ti kettőtök ügye. Csak írás előtt illett volna ezeknek utánajárnod! Részemről ezzel lezártnak tekintem a történetet, de amellett, hogy álszent erénycsőszként tüntetsz föl bennünket a cikkben, Petőfi idézettel fűszerezve, nem mehetek el szó nélkül!

Sporttársi üdvözlettel: Farkas Tamás.