Kupasikerek után győzelem az első bajnokin is! Kisújszállás – Csépa 3-2 (1-1)

A szerdai újabb kupasikert követően megjött az “étvágya” a társaságnak és immár önbizalommal telve futottak ki a játékosok a csépai légió ellen.

Aztán rögtön le is lombozódtunk, hiszen hamar hátrányba kerültünk egy sarokrúgást követően. 0-1. Ezt követően jelentős mezőnyfölényünk góllá érett, igaz büntetőből. Németh Erik ellökéséért kapott 11-est, Kiss Attila bombázta a léc alá. 1-1.

Sorra alakítottuk ki a ziccereket, de a vezetés nem jött össze. Míg a másik oldalon a kontrák voltak rendkívül veszélyesek, de szerencsére ott is kimaradtak a lehetőségek.

A látványos és élvezetes első félidőt követően a második megint hidegzuhannyal indult. Védelmi hibát követően újra vezetést szereztek a vendégek. 1-2. A folytatásban visszaestünk a játékban, de a csereként beálló Czicze Gyula új lökést adott a csapatnak. Először fejesét fogta óriási bravúrral Modla, amit Csillag Zsolt kotort a kapuba. 2-2. Majd Ladányi Miklós felívelésénél tett fejelő mozdulatot, amivel megzavarta a hálóőrt, így a labda érintés nélkül hullott a hálóba. 3-2.

Kétszer is vezetést szereztek a vendégek, de a csapat tartását tükrözi, hogy az egyenlítések után a győzelmet is sikerült megszerezni, teljesen megérdemelten. A remek első félidőben el is dőlhetett volna a mérkőzés, mégis a másodikban mutatott küzdeni tudás, akarat hozta meg az eredményt, amihez kijárt a lefújást követő vastaps!