Kisújszállás – Karcag 2-0 (1-0)

A néhány héttel ezelőtt, Láng Sándor visszatérte adta lökés óta szárnyal a csapat. A bajnokaspiránsok elleni sikerek után, újabb győzelemre készültünk a bronzéremre hajtó vendégek ellen.

A nagy melegben hamar kiderült, hogy a mai napon melyik csapat van jobb formában. Mégis az igen jelentős mezőnyfölényünket csak a félidő végén tudtuk gólra váltani, mivel addig Agócs Zoltán több bravúros védést is bemutatott. Ekkor Pesti Zoltán bombázott a léc alá. 1-0.

Ráadásul hiába a sok helyzet, akár ki is egyenlíthettek volna a karcagiak, ha az egyetlen lehetőségüknél, Szívós Gergő távoli lövésénél Láng Sándor ki nem tornázza a labdát a bal felső Sarokból.

A második félidőben sem tudtak újítani a vendégek, fölényünk még nagyobbra nőtt. Sorozatban jöttek a helyzeteink, míg végre Németh Erik a 65. percben leadott lapos lövése utat nem talált a kapuba. 2-0.

Második gólunk teljesen megtörte ellenfelünket. Ha kicsit jobban koncentrálunk, vagy nem véd ilyen remekül Agócs Zoltán, akár nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna. De így is nagyon elégedettek vagyunk, hiszen az egész csapat kiváló teljesítményt nyújtott. Ezzel továbbra is életben maradtak bennmaradási esélyeink.

Olvassa el azt is, ahogy a karcagiak látták.