Nagyszerű győzelem a bajnokaspiráns ellen! Kisújszállás – Szajol 2-0 (1-0)

A talán túl magabiztos vendégek ellen jól kezdtük a találkozót. Támadásaink hamar eredményre is vezettek. Németh Tamás 16. percben, 17 méterről leadott lövése védhetetlenül vágódott a léc alá. 1-0.

Továbbra is lendületben maradtunk, míg a szajoliak nem találtak fogást rajtunk. Több ígéretes támadást vezettünk, néhányszor csak egy jó passz, döntés kellett volna a ziccerhez, de ez az elmúlt hetekhez hasonlóan, ez most sem sikerült. Viszont Kelemen Lajos távoli, lapos szabadrúgásait kétszer is csak kitolnia sikerült Gerhát Dávidnak.

A második félidőben is inkább mi domináltunk, míg a vendégek erőtlensége idegességbe kezdett torkolni. Mégis egyenlíthettek volna egy jó 20 méteres lövésből, de Láng Sándor kitornázta a léc alól a labdát. Ezzel el is lőtték a puskaporukat, viszont nekünk egyre érett a következő találatunk. Előbb Borsi Gergő hatalmas bombája az oldalsó kapufáról keresztbe pattant a gólvonal előtt, majd Pádár Nándor a szélen ugorott volna ki egyedül, de Vincze Patrik csúnyán letaglózta, amit megúszott egy sárgalappal. Egyre nehezebben boldogultak gyors támadóinkkal a védők, de mindezt sikerrel tették egészen a 85. percig. Ekkor Pesti Zoltánnal nem tudták tartani a lépést, aki a kapus alatt a hosszúba gurította a labdát, beállítva ezzel a végeredményt. 2-0.

Az elmúlt hetek bosszantó botlásai most fájnak csak igazán, ezt bravúrosnak mondható sikert követően. Dicséretet érdemel az egész csapat és bízunk benne ez erőt ad a következő hetekben a bennmaradási céljaink eléréséhez!