Kisújszállás – Jánoshida 4-4 (4-4)

Végre azt láttuk első percekben ami illik egy kiesés ellen küzdő, de többre hivatott csapattól. Sokat futó, agresszív, gólra törő játékot. Ennek hamar meg is lett az eredménye, Borsi Gergő találatával már a 7. percben vezetést szereztünk. Kipattanó labdát belsővel lőtte a kapuba. 1-0.

Örömünk pár percig tartott, ekkor Németh Erik cselezett el egy labdát hátul, amit Ábel Péter 18 méterről a hosszúba lőtt. 1-1.

Újabb hibát követően már a vendégek vezettek. Előreívelt labdára Belukács Tamás rendkívül rosszul mozdult ki, Martók Zsolt könnyedén vitte el mellette a játékszert, majd az üres kapuba emelt. 1-2.

Pesti Zoltán lévén szinte azonnal egyenlítettünk. Fiatal támadónk robogott át a védelmen, majd laposan a kapuba lőtt. 2-2.

Ami ezt követően történt, még most sem akarjuk elhinni. A középkezdést Ábel Péter azonnal kapura emelte, ami kapusunk tenyeréről a hálóban kötött ki. 2-3.

A még mindig sokkban lévő csapatunkat gyorsan mattolták a hidai támadók, a futsalválogatott Ábel Péter megszerezte 3. találatát. Gyors kontra végén gurított a kapuba. 2-4.

Szerencsére összekaptuk magunkat. A 41. percben Németh Erik lövése Hegedűs Milán kapott bele, így a labda a hálóba vágódott. 3-4.

Tovább rohamoztunk ami újra gólt eredményezett. Pesti Zoltán tört be a 16-oson belülre a félidő utolsó percében, majd a felső sarokba csavart. 4-4.

A második félidő is jó iramot hozott, de igazi helyzet egyik oldalon sem alakult ki. Sőt, a 64. percben Pádár Nándor rossz becsúszás miatt gyorsan beszedett két sárgalapot, így a kiállítás sorsára jutott. A lehetőséggel nem tudtak élni a vendégek, így döntetlennel zárult a mérkőzés.

Ma küzdeni tudásból jelesre vizsgázott a csapat. A potyagólok után kétszer is talpra tudott állni és értékes pontot szerezni egy jó ellenféllel szemben.