Búcsúztunk a magyar kupának nevezett megyei sorozatból: Kisújszállás – Törökszentmiklós 1-4 (1-1)

Már a Megyei Magyar Kupa elődöntője volt a tét, de az MLSZ évközi döntése szerint edzőmérkőzésnek lehetet csak felfogni a találkozót. Ugyanis az előző évektől eltérően, hiába nyeri meg valaki ezt a sorozatot, nem jut sehová és jó esetben is csak némi díjazást kap. Augusztusban pedig mintha mi sem történt volna, újraindítják a selejtezőt.

Tanulva a múlt heti tószegi nyertes mérkőzésből, ahol Németh Tamás és Kelemen Lajos is megsérült, javarészt az U19-es csapattal álltunk ki. Ennek ellenére a veterán Farkas Zoltán vezérelte fiatalok igen jól tartották magukat. Sőt, a vendégek vezető góljára még Mile Szabolcs válaszolni is tudott, így döntetlennel zárult a félidő.

A második felvonásban a már fölénybe kerülő miklósiak nem várt támogatóra leltek. Erdélyi Bence partjelző egymás után két méteres lest is csúnyán elnézett, amiből gólok is születtek, a 67. és a 78. percben. 1-3.

Már néhányan a játékosok közül összeesküvés elméleteket szőttek, mivel az első félidőben, a gólvonal mögül tisztáztak a vendégek, de az asszisztens ezt sem volt hajlandó meglátni……
Még a 81. percben Erdei Gábor másodszor is betalált, beállítva az 1-4-es végeredményt.

Bár nem igazán érthető, hogy több botrányos ténykedéssel a háta mögött miért kellett felnőtt meccsre kezdő partjelzőt küldeni a Szövetségnek, jobb volt az ellenfél, gratulálunk a továbbjutásukhoz!