Megérdemelt vendégsiker: Kisújszállás – Fegyvernek 0-3 (0-1)

A hétközi Tószegi kupasiker után az eltiltottjainkhoz újabb sérültek csatlakoztak, így több ifjúsági játékossal kellett összeállítani a keretet.

Ettől függetlenül, legyünk őszinték, többre számítottunk. Beszélhetünk róla, hogy a vendégek vezetőgólját látványos szabálytalanság előzte meg és utána kezezésért nem ítélt meg számunkra egy büntetőt játékvezető, de ez magyarázkodásnak tűnne, hiszen az is. Az igazság az, hogy rendkívül alacsony színvonalú mérkőzésen csapatunkban nem volt játékos, aki jó teljesítményt nyújtott volna. Helyzetig szinte el sem jutottunk, játékunk meg sem közelítette az elmúlt mérkőzéseken látottakat. A vendégek többet tettek a győzelemért és megérdemelten vitték el mindhárom pontot.

Csapatunk a bennmaradásért küzd a bajnokságban. Ennek súlyát át kellene éreznie minden játékosnak, ha másért nem, akkor saját önbecsülése, lelkiismerete miatt! Ha látja vezető, szurkoló, hogy csapata szívét-lelkét kiteszi, de így veszít, biztosan nem ilyen keserű szájízzel tér haza a pályaszéléről!