Gólszerző kerestetik! Kisújszállás – Jászárokszállás 0-2 (0-0)

Az első félidőben jobbára mezőnyjáték folyt. A kapuk ritkán forogtak veszélyben, bár az egyik oldalon Pesti Zoltán kiugrása után lőhetett volna gólt, de a kapusba lőtt, a másikon egy távoli lövés Belukács Tamás tenyeréről a kapufára csorgott.

Bíztunk benne a második 45 percre felpörögnek a játékosok és átérzik fontosságát az ilyen ki-ki mérkőzésnek. Ennek ellenére többen igen lélekgyenge teljesítményt produkáltak továbbra is. Valamelyest mégis sikerült mezőnyfölénybe kerülnünk a rendkívül taktikusan, fegyelmezetten játszó vendégek ellen. Kelemen Lajos fejesénél a kapufa mentette meg az árokszállásiakat. Majd szörnyű jelenet zajlott le a pályán. Balogh Roland egy ártatlannak tűnő becsúszásnál fájdalmas kiáltással jelezte, nagy baj van. Sajnos látva nem életszerű térd helyzetét, azonnal mentőt hívtunk. Azóta Roland túl van a térdszalag szakadás utáni műtéten és ez úton is kívánunk számára mielőbbi felépülést!

A sokkoló jelenet után még támadásban maradtunk, de Kelemen Lajos és Pesti Zoltán is elhibázott egy-egy ordító ziccert, majd a vendégek percei következtek. Az 58. és rá 5 percre két gyors elfutást követően mindkétszer könyörtelenül kihasználták a lehetőségeiket és két gólos előnybe kerültek. 0-2.

Még a végén szépíthettünk volna, de Kelemen Lajosnak büntetőből sem sikerült betalálnia. Az egész meccsen nagyon magabiztos Papp Tamás könnyedén hárította a középre lőtt labdát, így nem változott az eredmény.

Sajnos olyan helyzetben vagyunk, hogy ettől több kell! Elvárható lenne, ha nem megy a játék akkor csússzunk-másszunk, de úgy érezzük néhányan adósak maradtak még ezzel is!