Az idény eleji forma, kapufák, döntetlen. Kisújszállás – Kunhegyes 0-0

Mivel a hetet megúsztuk nagyobb eső nélkül, így sikerült megrendeznünk a mérkőzést. Csak azt nem tudhattuk, hogyan tudnak a játékosok alkalmazkodni a mély talajhoz, hiszen füvön egyetlenegy percet sem tudtak készülni az esők és a belvíz miatt. Mint kiderült ez azonnal ki is ütközött a játékon. Ettől függetlenül hamar sikerült érvényesíteni akaratunkat a mérkőzésen. Sorra alakítottuk ki a lehetőségeket, csak azt a bizonyos pontot nem sikerült feltenni az i-re. Az első félidőben Pesti Zoltánnak két helyzetet sikerült elhibáznia, illetve az egyik esetben bravúrosan védett Csontos Ádám, majd Ladányi Miklós és Martus Norbert is a kapu mellé lőtt. A vendégek erejéből egy lövésre és néhány kósza beadásra futotta.

A második felvonás kiegyenlítettebb mezőnyjátékot mutatott. A kunhegyesi csapat kontrákat próbált vezetni, de veszélyt egyáltalán nem jelentettek a kapunkra. Eleinte csak a rengeteg sarokrúgás jelentette fölényünket, majd Pesti Zoltán 20 méterről leadott lövése a felső kapufáról a vonal elé vágódott. Nem sokkal ez után Kiss Attila került ziccerbe, de közeli bombája a bal kapufáról pattant a mezőnybe.

Elmondhatjuk, idény eleji formát mutattak a csapatok az igen korai idénykezdeten. A helyzetek és a játék képe alapján nyernünk illett volna, de így be kellett érnünk az egy bajnoki ponttal.